打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] Beanfun!帳號被撞密碼調查投票

回復 50# gary.hiro

起碼我覺得唔似係內鬼做, 而如果係黑客做, 都要睇佢點拎到login先知橘子有冇責任...
回復

回復  gary.hiro

起碼我覺得唔似係內鬼做, 而如果係黑客做, 都要睇佢點拎到login先知橘子有冇責任... ...
YoGil 發表於 9-4-2013 10:50

點拿到login 我估應該d 黑客hack左黑橘先拿到,因為大量login loss唔好同我講個個都係因為fb ordisscuss.d 黑客而家都係只攪瑪奇 同dn
我fd比佢地爆左d點數都只係入左瑪奇 其他game無入過~
回復

點拿到login 我估應該d 黑客hack左黑橘先拿到,因為大量login loss唔好同我講個個都係因為 ...
gary.hiro 發表於 9-4-2013 03:01

又係瑪奇,瑪奇真多事=_=
回復

我前排俾人爆左AC,但好彩只係俾佢入左瑪奇英雄傳,冇左大約幾百蚊HKD既物品。。。。

好彩佢唔識貨,冇入我巨商。。。。
發現俾人爆,即用通訊鎖~
以下附上通訊鎖的擋殺力量圖↓

(我由4月4日開始都冇入過BF。。。)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

我前排俾人爆左AC,但好彩只係俾佢入左瑪奇英雄傳,冇左大約幾百蚊HKD既物品。。。。

好彩佢唔識貨, ...
132231 發表於 9-4-2013 12:00

佢爆左你d點數之後入馬奇過野.之後佢都仲會撞ga.好像撞3日都唔成功佢先會放棄
回復

又係瑪奇,瑪奇真多事=_=
jacky123200 發表於 9-4-2013 11:23

我一玩瑪奇就奶左野,本身都無事-_-呢隻game睇黎好有問題,要立即用通訊鎖 ,sad
回復

我一玩瑪奇就奶左野,本身都無事-_-呢隻game睇黎好有問題,要立即用通訊鎖 ,sad ...
祖斯韋爾 發表於 9-4-2013 15:19

瑪奇先係source ~
回復

我個PW 有大細階符號數字 , 3個AC都3個月內俾人撞過一次
回復

佢爆左你d點數之後入馬奇過野.之後佢都仲會撞ga.好像撞3日都唔成功佢先會放棄 ...
gary.hiro 發表於 9-4-2013 12:08 PM

我冇俾佢腱過點數,因為我果時得43點左右。。。。
回復

大家真係長玩既..放左好多錢.真係唔爭在整埋電話鎖啦..
電話鎖實唔會俾人爆到..唔夠1分鐘就凍住個AC  仲要你個NO.先可以開返..撞都撞唔到
照依家咁睇.我都係遲多一排先重玩..雖然有用電話鎖...
回復