打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商今次既活動300小時神秘大獎歡迎集中討論

佢都係想獎勵下d 平時成日支持巨商既玩家姐
300小時果個我諗只係特別d 就算冇e個活動 有好多玩家都係上咁多線~_~
回復

牛唔飲水 點"級"得牛頭低
回復

重申一點。。。呢個活動唔係強逼性。。你係有玩同唔玩既權利
環保方面。。。我唔認為咁會哂更多電力。。有 ...
黑魔王二世 發表於 19-8-2010 00:17

的確唔係強逼性呀,但佢出黎係比邊個參加先?
咁你出的活動係唔合理,叫我地點玩??
第1:時間問題
17日掛300個鐘,想講17日都係得408hr,300個鐘佔7成有多,難道要我地唔食唔訓唔做其他野?
第3:健康問題
我諗橙搞呢個活動,都係想多人玩,同玩耐d啦
而佢set到有唔同段數亦証明佢係預期有玩家可以過到要求啦
如果一個人要完成晒佢的段數,平均一日要上線17-18個鐘
喂,大佬,我打機ja,唔洗攞我命呀?
第3:耗電問題
從第1點可以知道掛300hr需要長時間開機,增加電費

由此可見佢搞活動前根本就冇諗過我地的感覺/情況
當我地係咩?你求其搞個活動就算,玩唔玩由得我地?呢d係咩遊戲公司?
係咩待客之道?
回復

17日掛300 ...
~TOY~ 發表於 19-8-2010 00:31

由此可見佢搞活動前根本就冇諗過我地的感覺/情況
當我地係咩?你求其搞個活動就算,玩唔玩由得我地?呢d係咩遊戲公司?
係咩待客之道?

哈哈 乜你而家先知e間公司d野咩
回復

17日掛300 ...
~TOY~ 發表於 18-8-2010 16:31

時間問題
當然會預左計埋掛機~
健康問題
你平時打機都唔健康嫁啦~
為左今次講健康?
耗電問題
你平時打機又唔見你講耗電問題?
回復

回復 34# ~TOY~

量力而為就可以  某玩家貪心 但不能達標 當然不服氣  便投訴 為反而反 拉到環保黎講  可笑 !

這也只能怪那位玩家貪心
回復

時間問題
當然會預左計埋掛機~
健康問題
你平時打機都唔健康嫁啦~
為左今次講健康?
耗電問題
你平時打機 ...
炎之龍 發表於 19-8-2010 00:37

1.掛機?屋企其他人唔洗用?唔係個個屋企都有幾部電腦ga!
2.平時打機可以係有節制,佢咁做根本先係鼓勵緊你冇節制地打機!   
3.同上,而且有節制地用唔影響電耗
唔該唔好咩都話平時冇講而家拎出黎講啦
佢活動冇問題,就根本唔會有人出黎嘈啦!
回復

有節制就=環保?
有節制地用唔影響電耗真係好笑>_<"
回復

1.掛機?屋企其他人唔洗用?唔係個個屋企都有幾部電腦ga!
2.平時打機可以係有節制,佢咁做根本先係鼓勵緊你 ...
~TOY~ 發表於 19-8-2010 00:41

就係為左獎勵d唔怕哂電 唔驚影響健康問題同埋有時間既人先有神秘禮物姐:lol
回復

有節制就=環保?
有節制地用唔影響電耗真係好笑>_
炎之龍 發表於 19-8-2010 00:43

有節制唔一定環保,但冇節制就一定唔環保
    =搭車一定會製造廢氣,一定唔環保啦(多少係程度問題),咁唔通你唔搭車
   有節制地用 意思係唔影響平時正常的電耗,你唔明仲好笑;P
回復